Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego ogłasza nabór przedsiębiorstw na stoiska regionalne Województwa Wielkopolskiego w 2016 r. na targi wpisane w obszar Inteligentnych Specjalizacji: „Biosurowce i żywność dla świadomych konsumentów”.
Nabór skierowany jest do mikro, małych i średnich przedsiębiorstw (zgodnie z rozporządzeniem Komisji (UE) nr 651/2014 z dnia 17 czerwca 2014 r.) posiadających siedzibę na terenie województwa wielkopolskiego, których działalność jest zgodna z obszarem inteligentnej specjalizacji „Biosurowce i żywność dla świadomych konsumentów”.
Urząd Marszałkowski zaplanował w ramach inteligentnej specjalizacji „Biosurowce i żywność dla świadomych konsumentów” udział w jednych targach branżowych wybranych spośród poniższych propozycji: a) Propozycja I Ameryka Południowa: targi Expo Food Process, Santiago de Chile (Chile), 7-9 września 2016 r., http://www.foodprocess.cl b) Propozycja II Ameryka Południowa: targi Tecno FIDTA, Buenos Aires (Argentyna), 20-23 września 2016 r., http://www.tecnofidta.comc) Propozycja III Azja: targi SIAL Middle East, Abu Dhabi (Zjednoczone Emiraty Arabskie), 5-7 grudnia 2016 r., http://sialme.com
Przedsiębiorstwa zainteresowane udziałem prosimy o wypełnienie Formularza zgłoszeniowego ze wskazaniem jednych z wyżej wymienionych targów i przesłanie go wraz z podpisanym Regulaminem naboru, Oświadczeniem o pomocy de minimis oraz Formularzem informacji przedstawianych przy ubieganiu się o pomoc de minimis na adres e-mail: jakub.jackowski@umww.pl oraz zwykłą pocztą lub osobiście do Sekretariatu Departamentu Gospodarki UMWW, al. Niepodległości 34 pok. 547, do dnia 25 kwietnia 2016 r. (poniedziałek), do godz. 12.00. (zgłoszenia przesłane po tym terminie nie będą rozpatrywane – decyduje data wpływu).
Formularz zgłoszeniowy i Regulamin muszą być podpisane.Dodatkowe informacje:Departament Gospodarki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu (tel. 61 62 66 250, e-mail: jakub.jackowski@umww.pl).
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...