Wicemarszałek Województwa Wielkopolskiego Krzysztof Grabowski ma zaszczyt zaprosić na konferencję promującą Plan Działań w ramach projektu EcoWaste4Food dotyczącego ograniczania marnowania żywności. Konferencja odbędzie się 13 lutego 2019 roku o godzinie 11:00 w sali sesyjnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego przy al. Niepodległości 34 w Poznaniu.
Wydarzenie stanie się okazją do przedstawienia planowanych działań pilotażowych, które będą realizowane przez Samorząd Województwa Wielkopolskiego wraz z podmiotami wspierającymi: Działanie I - Wielkopolski Tydzień Przeciwdziałania Marnowaniu Żywności Działanie II - Rozwijanie innowacyjności i przedsiębiorczości w tematyce ograniczania marnotrawienia żywności Działanie III - Podnoszenie świadomości Wielkopolan w zakresie problemu marnowania żywności w Wielkopolsce – instrumenty polityki regionalnej.
Zgłoszenia na konferencję przyjmują: Kinga Kołodziejczak – kinga.kolodziejczak@umww.pl, tel. 61 626 6526 Edyta Ochowiak – edyta.ochowiak@umww.pl, tel. 61 626 6506 Uprzejmie prosimy o przesłanie zgłoszeń do 12 lutego 2019 r.
Plan Działań dotyczący ograniczania marnowania żywności dostępny jest na stronach internetowych: www.umww.pl/plan-dzialan-w-ramach-projektu-ecowaste4food www.bip.umww.pl/artykuly/2824738/pliki/20190110101936_4.pdf
Dodatkowe informacje o projekcie dostępne są na stronach internetowych: www.interregeurope.eu/ecowaste4food www.umww.pl/departamenty_departament-rolnictwa-i-rozwoju-wsi_projekt-ecowaste4food
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...